Meunang Aub

Upami anjeun gaduh publikasi atanapi sumber sanés anu anjeun hoyong bagikeun ka batur dina situs wéb ieu, punten kirimkeun sareng kami bakal nambihanana kana perpustakaan anu sayogi umum.

Janten Panarjamah Sukarelawan

Tujuan kami pikeun ngalegaan pangaweruh. Upami anjeun ningali sumber anu tiasa ngabantosan dina basa sanés, sareng anjeun gaduh kaahlian multibasa anu diperyogikeun, mangga ngahubungi kami.

Nyuhunkeun Speaker atanapi Pilem

Sadaya film kami sayogi gratis dina Saluran YouTube kami. Sanajan kitu, sakapeung éta mantuan mun boga sesi Q&A sanggeus ningali pilem. Kami senang datang ka acara pilem, atawa ngan ngobrol ngeunaan Condominial Sewerage.

Nyarios

Institut Sanitasi anu Luyu peryogi bantosan pikeun ngumpulkeun, ngatur sareng narjamahkeun bahan. Urang ogé boga rohangan pikeun intern filmmaking ti jaman ka jaman.

 

Upami anjeun kabetot dina magang sareng praktisi Condominial di Brazil atanapi di tempat sanés, leupaskeun kami garis sareng kami bakal ngalakukeun anu pangsaéna pikeun nyambungkeun anjeun.