Hub Pangaweruh
IMG_3128.jpe

Database sewerage condominial ieu hosted on Airtable, hiji open source software kolaborasi dumasar-awan.

CATETAN: Airtable jalan pangalusna dina desktop atawa komputer laptop. Upami anjeun nganggo alat sélulér, coba setel panyungsi anjeun ka "panempoan desktop" pikeun fungsionalitas lengkep.

Rékaman dipintonkeun dina format tabular. Pikeun ngalegaan rékaman individu, pilih catetan; teras klik panah dua kali ka kénca ti judulna.

Sumberdaya ngawengku:

  • Tungtunan jeung manual

  • Lembar fakta sareng ringkesan kawijakan

  • Studi kasus 

  • Poster, brosur jeung flyers

  • gambar teknis

  • Presentasi

  • Video sareng rékaman webinar

 

PHOTO-2019-10-15-07-31-38.jpg

Pilem

  • Saluran YouTube Institut Sanitasi anu Cocog

  • Kelas video Condominial SaniHUB

  • 30 Ihtisar Menit
  • Naon Anu Kaluarkeun ka Pamaréntah: Pembuangan Condominial di Brazil

Tautan ka pidéo sanés, rékaman audio jsb. 

Tujuanana kami nyaéta pikeun ngumpulkeun sadaya pangaweruh anu aya dina Sistem Pembuangan Condominial sareng disederhanakeun kana hiji tempat. Upami anjeun gaduh sumber daya, boh online, dina komputer anjeun, dina rak atanapi dina kotak anu disimpen dimana waé, punten kirimkeun ka dieu.