Inpormasi Umum
 Tentang Kami 
Poto: Jailton Suzart

The Appropriate Sanitation Institute narékahan pikeun ngawétkeun sareng ngajantenkeun akumulasi pangaweruh anu ageung ngeunaan Condominial Sewerage pikeun warga sareng pembuat kaputusan di sakumna dunya.

Tujuan kami nyaéta pikeun nyayogikeun dukungan téknis sareng législatif ka kota-kota ngalangkungan prosés palatihan, masang sareng ngajaga sistem pangumpulan limbah kotaanu tiasa ngalayanan sadaya warga kota, kalebet lingkungan miskin sareng teu direncanakeun.

Situs wéb ieu mangrupikeun bumi virtual dimana sumber-sumber anu sayogi tiasa dikumpulkeun dina hiji rohangan sareng tiasa diaksés dina sababaraha basa. Tujuanana kami nyaéta pikeun ngumpulkeun rupa-rupa inpormasi, kalebet manual, évaluasi, karya ilmiah sareng akademik sareng undang-undang modél anu tiasa dianggo pikeun ngamungkinkeun kota-kota nganggo rékayasa anu dirobih pikeun nyumponan kodeu wangunan lokalna.

Kami ogé ngajengkeun Condominial Sewerage diajarkeun di paguron luhur, boh di Brazil sareng di luar negeri.

Pikeun ngirim kami bahan, mangga asup .

Ieu ogé tempat dimana praktisi Condominial sareng anu resep ngagunakeun téknologi tiasa komunikasi, dina forum.  

Kami nyebarkeun bengkel sareng kelas anu relevan anu diayakeun ku lembaga anu sanés dina halaman acara kami.

Upami anjeun kabetot pikeun ngayakeun bengkel, saringan pilem atanapi presentasi di lembaga anjeun, atanapi upami anjeun hoyong magang di Condominial Sewerage, mangga ngahubungi kami .